Štramberské uši naší babičky - chuť tradice

Zima a vánoce v pekárně 2014

Jak už to tak bývá, ani podnikání nemůže stagnovat a proto je třeba se dívat stále dopředu a neústále zlepšovat, rozšiřovat. Proto jsem zvolil i fotky níže, kde si můžete prohlédnout a srovnat původní stav prostoru a nový stav pekárny. Stálo to dost úsilí, administrativy i financí aby se pekárna do tohoto prostoru vměstnala a vyhovovala předpisům.

 

V průběhu roku se podařilo alespoň částečně pekárnu označit. Teď už je kolemjdoucím jasné, co že se za okny děje a nikdo si nechodí kupovat oblečení, nýbrž pekařské pochutiny - Štramberské uši naší babičky, Hukvaldské preclíky, Goldovy tyčinky či domácí brambůrky.

 

A protože bylo období Vánoc a my jsme zdravě kreativní někdy až hraví, vyzdobili jsme výlohu zimně vánoční tématikou a na doma si vyrobili miniušička. Aby toho nebylo málo, naplnili vanilkovým krémem a přidali čokoládovou polevu a vánoční cukroví bylo na světě.

 

Původní stav Takto to vypadalo na začátku

Aktuální stav A takto to vypadá teď

Pekárna zvenčí Lze poznat, že uvnitř je pekárna

Zimní / vánoční okno Zimní / vánoční okno

Miniušička jako vánoční cukroví Ochutnávka miniušiček